Cinema 3D Radauti

Cinema 3D Radauti

Cele mai bune filme 3D

IN MEMORIAM MIRCEA BANCESCU

IN MEMORIAM MIRCEA BANCESCU

un material Cromtel TV

Cateva fotografii de la festivalul Arcanul - 2016

Joi, 6 aprilie, la ora 18.00 Casa de Cultura Radauti va invita la traditionalul concert de muzica corala religioasa, “Ofranda la poalele Crucii”, editia a VIII-a.
Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag !!
Vineri, 24 martie, la ora 18.00 Casa de Cultura Radauti va invita la teatru :
Piesa Două vizite de A.P. Cehov
Pretul biletului este de 13 lei. Vă așteptăm cu drag!
Primăria și Consiliul Local Rădăuți împreună cu Casa de Cultură și Muzeul Etnografic organizează
vineri, 30 decembrie 2016, ora 13.00 în parcarea centrală – Festivalul de Datini și Obiceiuri de iarnă
sâmbătă, 31 decembrie 2016, ora 22.00, parcarea centrală – Revelion 2017 !

Evenimente culturale

la Rădăuți

 • 02
  02.Martie.Joi
  Paula Seling Concertul primaverii 2017

  18:00 -20:00
  2017.03.02

  Joi, 2 martie, începând cu ora 18.30, Casa de Cultură Rădăuți o va găzdui un minunat concert susținut de Paula Seling, alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani.

  Preț bilet: 40 lei – adulți
  30 lei – elevi, studenți și pensionari

  Biletele se găsesc la sediul Casei de Cultură din strada Bogdan Vodă nr. 12

  Vă așteptăm cu drag!

   

 • 05
  05.Martie.Duminică

  18:00 -20:00
  2017.03.05

  Duminica, 5 martie, ora 18.00 profesorul Adrian Serban impreuna cu orchestra Casei de Cultura Radauti va oferi un ,,portativ in alb si rosu”, un buchet de martisoare muzicale, cu ocazia Zilei Femeii. 
  In program se regasesc melodii cunoscute din repertoriul international, cum ar fi: “Romance d’amour”, “Cerezo Rosa”(Cuba), “Celito Lindo”(Quirino Mendoza Y Cortes), “Kalinka”(Ivan Larionov), “Noptile Moscovei”(Vasili Soloviov Sedoi), “Dans Ungar”(Johannes Brams), “My Way”(versiunea Frank Sinatra), “Somewhere Over the Rainbow”, dar si melodii vechi din repertoriul romanesc: “Barbu Lautaru”, “Zaraza”, “Mocirita cu Trifoi”, “Sa-mi canti, cobzar”, “Dar-ar naiba-n tine, dragoste”, “Ionel, Ionelule”, “Asta seara nimeni sa nu doarma” etc.
  Intrarea este libera!!!
  Va asteptam cu drag!!!!

Vreau

Doriti să fiți la curent cu evenimentele viitoare ? .. Accesați ...

Ansamblul folcloric “Florile Bucovinei”

Infiintat in anul 1980 Ansamblul folcloric " Florile Bucovinei" al Casei Municipale de Cultura Radauti a scos la iveala multe generatii de dansatori si solisti vocali, fiind considerat, pe buna dreptate zicem noi, unul din cele mai reprezentative ansambluri folclorice de amatori din Bucovina. De fiecare data membrii ansamblului ne conduc in lumea satului de odinioara, cu cantecul si jocul plin de trairi sufletesti intense. Desi repertoriul este alcatuit in special din cantece si suite de dansuri din regiunea Radauti, valoarea si frumusetea folclorului din celelalte zone ale tarii este evidentiata prin suite de dansuri din alte regiuni etnofolclorice ale Romaniei, acestea completand si imbogatind coloritul artistic al repertoriului abordat.

Galeriile de arta

Lansare de carte

data: vineri 4 noiembrie 2016 ora 18:00, la Galeriile de Artă

 Un eveniment de excepție !

Casa de Cultura – in prezent

Casa Municipala de Cultura Radauti este astazi una din institutiile publice care desfasoara activitati specifice domeniului cultural si are un rol activ in educatia permanenta prin stimularea participarii cetatenilor la viata culturala.

Sediul Casei de Cultura

Casa-de-Cultura-Radauti-exterior-sediu-2016-1

Scurt istoric

Daca ne intoarcem in trecutul destul de zbuciumat si dens al istoriei, ideea infiintarii unui asezamânt de cultura ne duce pâna la inceputul sec. al XIX-lea, perioada in care Radautiul se afla sub stapânire austriaca. in urma dezvoltarii socio-economice a zonei si tinând cont ca populatia de etnie germana si iudaica dispunea de asemenea institutii proprii, in rândul cadrelor didactice se naste dorinta infiintarii unei Case de Cultura.

PARTENERI