intră în site
intră în site
intră în site
intră în site
intră în site
intră în site
intră în site
Cinema 3D Radauti

Cinema 3D Radauti

Cele mai bune filme 3D

Evenimente culturale

la Rădăuți

< 2019 >
Iulie 01 - Iulie 07
 • 01
  01.Iulie.Luni
  Niciun eveniment
 • 02
  02.Iulie.Marţi
  Niciun eveniment
 • 03
  03.Iulie.Miercuri
  Niciun eveniment
 • 04
  04.Iulie.Joi
  Niciun eveniment
 • 05
  05.Iulie.Vineri
  Niciun eveniment
 • 06
  06.Iulie.Sâmbătă
  Niciun eveniment
 • 07
  07.Iulie.Duminică
  Niciun eveniment

Vreau

Doriti să fiți la curent cu evenimentele viitoare ? .. Accesați ...

Ansamblul folcloric “Florile Bucovinei”

Infiintat in anul 1980 Ansamblul folcloric " Florile Bucovinei" al Casei Municipale de Cultura Radauti a scos la iveala multe generatii de dansatori si solisti vocali, fiind considerat, pe buna dreptate zicem noi, unul din cele mai reprezentative ansambluri folclorice de amatori din Bucovina. De fiecare data membrii ansamblului ne conduc in lumea satului de odinioara, cu cantecul si jocul plin de trairi sufletesti intense. Desi repertoriul este alcatuit in special din cantece si suite de dansuri din regiunea Radauti, valoarea si frumusetea folclorului din celelalte zone ale tarii este evidentiata prin suite de dansuri din alte regiuni etnofolclorice ale Romaniei, acestea completand si imbogatind coloritul artistic al repertoriului abordat.

Galeriile de arta

Lansare de carte

data: vineri 4 noiembrie 2016 ora 18:00, la Galeriile de Artă

 Un eveniment de excepție !

Casa de Cultura – in prezent

Casa Municipala de Cultura Radauti este astazi una din institutiile publice care desfasoara activitati specifice domeniului cultural si are un rol activ in educatia permanenta prin stimularea participarii cetatenilor la viata culturala.

Sediul Casei de Cultura

Casa-de-Cultura-Radauti-exterior-sediu-2016-1

Scurt istoric

Daca ne intoarcem in trecutul destul de zbuciumat si dens al istoriei, ideea infiintarii unui asezamânt de cultura ne duce pâna la inceputul sec. al XIX-lea, perioada in care Radautiul se afla sub stapânire austriaca. in urma dezvoltarii socio-economice a zonei si tinând cont ca populatia de etnie germana si iudaica dispunea de asemenea institutii proprii, in rândul cadrelor didactice se naste dorinta infiintarii unei Case de Cultura.

PARTENERI