intră în site
intră în site
intră în site
intră în site
intră în site
intră în site
intră în site
URMEAZĂ :
URMEAZĂ :

VEDETI SPECTACOLUL AICI:

un LIVE de RADAUTIZIAR

Evenimente culturale

Festivalul Arcanul

ziua a treia

Ecouri în online

în presa locală și națională

Evenimente culturale

la Rădăuți

< 2020 >
February
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
January
January
January
January
January
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
 • Julie Mayaya in concert la Radauti
  19:30 -21:30
  2020.02.16

  Julie Mayaya – I love you more than you`ll ever know

  Dupa ce a cucerit inimile romanilor prin interpretarile inegalabile de la Vocea Romaniei, Julie Mayaya nu s-a oprit nici o secunda, muncind zilnic pentru a fi in permanenta mai aproape de publicul sau.
  In toamna anului trecut si-a lansat primul sau EP – “Haters” , care marcheaza si debutul sau pe latura compozitionala. Genul muzical care sta la baza EP-ului este blues cu puternice influente rock, pop si funk.
  Anul acesta Julie Mayaya a ales sa isi sarbatoreasca ziua de nastere marcand momentul cu un concert inedit pe care il va sustine la Casa de Cultura din Radauti, oras de care o leaga multe amintiri si prietenii.
  Iar pentru ca in luna februarie este celebrata dragostea, atat de Valentine`s Day cat si de Dragobete, concertul va fi unul centrat in jurul acestei teme: dragostea.
  Pe 16 februarie vino impreuna cu persoana iubita sa luati parte la o experienta muzicala unica. “I love you more than you`ll ever know”, “Say something”, “I`ll take care of you”, “Because he makes me smile” sunt doar cateva dintre piesele pe care veti avea ocazia sa le ascultati LIVE 100% in interpretarea lui Julie si a band-ului care o insoteste.

  BILETE AICI

  Orele de începere:

  19:30

17
18
19
20
21
 • Magic Revolution Show Radauti
  17:00 -19:00
  2020.02.21

  Magic Revolution Show Radauti

  Turneul National #MagicRevolutionShow ajunge din nou in orasul tau, dupa succesul extraordinar #DuelulMagicienilor “PRIMUL SPECTACOL DIN ROMANIA CU 3 MAGICIENI PE SCENA” organizat in premiera de Magicianul Mario

  VINERI 21 Februarie ora 17:00 la Casa de Cultura Radauti
  Magicianul Mario va invita la cel mai complex spectacol de Magie & Divertisment din Romania, in care veti lua parte la apariţii spectaculoase de porumbei şi iepuraşi-aparitii de asistente, numerele de prestidigitatie si iluzionism vor fi din cele mai bune si ne mai vazute pana in prezent.
  Efectele speciale şi iluziile de scenă vor face senzaţie atât printre copii cât şi adulţii ce vor asista la numere de Apariţii & Dispariţii, umbrelele ce vor umple scena la comanda Magicianului, Evadări senzationale, Levitaţie
  Un spectacol interactiv pentru toate vârstele cu umor, muzica, dans si binenteles Concurs cu Premii!!!
  Vino sa inveti si putina magie, te asteapta si un atelier de magie in care poti invata trucuri si cumpara aparate de magie pentru acasa sa iti distrezi prietenii, colegii. 😉

  Pret bilet: 15 lei/ copii
  20 lei/ adultii

  Rezervari: 0752164457
  Bilete se gasesc la Casa de Cultura sau in ziua spectacolului

  Vino sa vezi un #Spectacol #Live de #Magie, nu este ca pe NET
  Va asteptam cu drag la Distractie!!!

  Orele de începere:

  17:00

  Pret bilet: 15 lei /copii

  / 20 lei – adulți

   

  Orele de începere:

  18:00

  Pret bilet: 45 lei – adulti;

  25 lei – elevi, studenti si pensionari

  Intrarea este LIBERĂ !

  Vă așteptăm!

22
23
24
25
26
27
28
29
March

Din arhiva video

a Casei de Cultură

Diagrama

sălii de spectacole
SCENA Casa de Cultura Radauti SALA Casa de Cultura Radauti BALCON Casa de Cultura Radauti

Doriti să fiți la curent cu evenimentele viitoare ? .. Accesați ...

Casa de Cultura – in prezent

Casa Municipala de Cultura Radauti este astazi una din institutiile publice care desfasoara activitati specifice domeniului cultural si are un rol activ in educatia permanenta prin stimularea participarii cetatenilor la viata culturala.

Sediul Casei de Cultura

Casa-de-Cultura-Radauti-exterior-sediu-2016-1

Scurt istoric

Daca ne intoarcem in trecutul destul de zbuciumat si dens al istoriei, ideea infiintarii unui asezamânt de cultura ne duce pâna la inceputul sec. al XIX-lea, perioada in care Radautiul se afla sub stapânire austriaca. in urma dezvoltarii socio-economice a zonei si tinând cont ca populatia de etnie germana si iudaica dispunea de asemenea institutii proprii, in rândul cadrelor didactice se naste dorinta infiintarii unei Case de Cultura.

PARTENERI