Un bărbat și mai multe femei

Un barbat si mai multe femei Un eveniment de exceptie!!! Vineri, 27 aprilie, ora 19.00, la Casa de Cultura Radauti se va juca piesa de teatru “Un barbat si mai multe femei” Cu Magda Catone si Claudiu Bleonț. Pretul biletelor este de 80, 60 si 40 lei. Va asteptam!!!!! mai multe despre această piesă Orele […]

Micul Prinț

Micul Prinț Spectacol de teatru la Casa de Cultură din Rădăuți: Actorii Teatrului de la Ateneul din Iași  vă vor oferi piesa: „Micul Prinț” adaptare după Antoine de Saint-Exupery   mai multe despre această piesă Orele de începere: 11:00 Pret bilet: 10 lei Vă așteptăm ! Intrarea este LIBERĂ Vă așteptăm!

Eram și Era

Eram și Era Spectacol de teatru la Casa de Cultură din Rădăuți: Actorii Teatrului de la Ateneul din Iași  vă vor oferi piesa „Eram și Era” – adaptare după Dumitru Solomon   mai multe despre această piesă Orele de începere: 18:00 Pret bilet: 15 lei Vă așteptăm ! Intrarea este LIBERĂ Vă așteptăm!

Eram și Era

Eram și Era UN NOU SPECTACOL DE TEATRU LA RADAUTI propus de catre Ateneul din Iasi, luni, 19 martie 2018: – ora 18.00 – ,,Eram și Era” – adaptare dupa Dumitru Solomon mai multe despre această piesă Orele de începere: 18:00 Pret bilet: 15 lei Intrarea este LIBERĂ Vă așteptăm!

Micul Prinț

Micul Prinț UN NOU SPECTACOL DE TEATRU LA RADAUTI propus de catre Ateneul din Iasi, luni, 19 martie 2018: – ora 11.00 – ,,Micul Print” – o poveste dupa Antoine de Saint Exupery mai multe despre această piesă Orele de începere: 11:00 Pret bilet: 10 lei Intrarea este LIBERĂ Vă așteptăm!