Un bărbat și mai multe femei

Un barbat si mai multe femei Un eveniment de exceptie!!! Vineri, 27 aprilie, ora 19.00, la Casa de Cultura Radauti se va juca piesa de teatru “Un barbat si mai multe femei” Cu Magda Catone si Claudiu Bleonț. Pretul biletelor este de 80, 60 si 40 lei. Va asteptam!!!!! mai multe despre această piesă Orele […]

Micul Prinț

Micul Prinț Spectacol de teatru la Casa de Cultură din Rădăuți: Actorii Teatrului de la Ateneul din Iași  vă vor oferi piesa: „Micul Prinț” adaptare după Antoine de Saint-Exupery   mai multe despre această piesă Orele de începere: 11:00 Pret bilet: 10 lei Vă așteptăm ! Intrarea este LIBERĂ Vă așteptăm!

Eram și Era

Eram și Era Spectacol de teatru la Casa de Cultură din Rădăuți: Actorii Teatrului de la Ateneul din Iași  vă vor oferi piesa „Eram și Era” – adaptare după Dumitru Solomon   mai multe despre această piesă Orele de începere: 18:00 Pret bilet: 15 lei Vă așteptăm ! Intrarea este LIBERĂ Vă așteptăm!

Eram și Era

Eram și Era UN NOU SPECTACOL DE TEATRU LA RADAUTI propus de catre Ateneul din Iasi, luni, 19 martie 2018: – ora 18.00 – ,,Eram și Era” – adaptare dupa Dumitru Solomon mai multe despre această piesă Orele de începere: 18:00 Pret bilet: 15 lei Intrarea este LIBERĂ Vă așteptăm!

Micul Prinț

Micul Prinț UN NOU SPECTACOL DE TEATRU LA RADAUTI propus de catre Ateneul din Iasi, luni, 19 martie 2018: – ora 11.00 – ,,Micul Print” – o poveste dupa Antoine de Saint Exupery mai multe despre această piesă Orele de începere: 11:00 Pret bilet: 10 lei Intrarea este LIBERĂ Vă așteptăm!

O noapte furtunoasa

O noapte furtunoasa Camera Federativă a Medicilor și Traian Andronachi vă invită miercuri, 7 martie, ora 18.00, la Casda de Cultură Rădăuți, să aveți parte de  „O NOAPTE FURTUNOASĂ” importată de la Botoșani, în containerul teatrului Mihai Eminescu. Nu vă înghesuiți la bilete, intrarea este liberă! ( Sursa: RADAUTIZIAR.RO ) mai multe despre această piesă […]

Nebunie de comedie

Nebunie de comedie ,,Nebunie de comedie” sambata, 10 martie 2018, ora 19.00 in sala de spectacole a Casei de Cultura Radauti, cu Fulvio Balboni, Cosmin Bighei, George Bonea si Alex Serban!!!   Va asteptam!!!!!!!!!!!!!!!!!! mai multe despre această piesă Orele de începere: 19:00 Pret bilet: 25 lei   Intrarea este LIBERĂ Vă așteptăm!

Pisica verde

PISICA VERDE Joi, 22 februarie 2018, ora 18.00, pe scena Casei de Cultura Radauti se va juca piesa de teatru PISICA VERDE.   mai multe despre această piesă Orele de începere: 18:00 Pret bilet: 5 lei Intrarea este LIBERĂ Vă așteptăm!

Cazacii zburători

Cazacii zburători    Cazacii zburători la Casa de Cultura Radauti, joi, 1 martie, ora 19.00.   Joi, 1 martie 2018, ora 19.00, va asteptam la Casa de Cultura Radauti cu un spectacol deosebit: Cazacii Zburatori Joi, 1 martie 2018, ora 19.00, va asteptam la Casa de Cultura Radauti cu un spectacol deosebit: Vin Cazacii Zburatori […]

CREDITUL

CREDITUL Piesa de teatru:  CREDITUL de Jordi Galcerán  la Casa de Cultura Radauti, miercuri, 31 ianuarie, ora 19.00.     Un spectacol despre o realitate economică și spirituală. Manipulare, ironie, agonie și… extaz? Nu, doar umor, situațional, firesc, puternic.Ce se întâmplă atunci când ai nevoie de un credit, dar nicio bancă nu e dispusă să ți-l […]