intră în site
intră în site
intră în site
intră în site
intră în site
intră în site
intră în site
URMEAZĂ :

VEDETI SPECTACOLUL AICI:

un LIVE de RADAUTIZIAR

Evenimente culturale

Festivalul Arcanul

ziua a treia

Ecouri în online

în presa locală și națională

Evenimente culturale

la Rădăuți

< 2020 >
Februarie 16
 • 16
  16.Februarie.Duminică

  Julie Mayaya in concert la Radauti

  19:30 -21:30
  2020.02.16

  Julie Mayaya – I love you more than you`ll ever know

  Dupa ce a cucerit inimile romanilor prin interpretarile inegalabile de la Vocea Romaniei, Julie Mayaya nu s-a oprit nici o secunda, muncind zilnic pentru a fi in permanenta mai aproape de publicul sau.
  In toamna anului trecut si-a lansat primul sau EP – „Haters” , care marcheaza si debutul sau pe latura compozitionala. Genul muzical care sta la baza EP-ului este blues cu puternice influente rock, pop si funk.
  Anul acesta Julie Mayaya a ales sa isi sarbatoreasca ziua de nastere marcand momentul cu un concert inedit pe care il va sustine la Casa de Cultura din Radauti, oras de care o leaga multe amintiri si prietenii.
  Iar pentru ca in luna februarie este celebrata dragostea, atat de Valentine`s Day cat si de Dragobete, concertul va fi unul centrat in jurul acestei teme: dragostea.
  Pe 16 februarie vino impreuna cu persoana iubita sa luati parte la o experienta muzicala unica. „I love you more than you`ll ever know”, „Say something”, „I`ll take care of you”, „Because he makes me smile” sunt doar cateva dintre piesele pe care veti avea ocazia sa le ascultati LIVE 100% in interpretarea lui Julie si a band-ului care o insoteste.

  BILETE AICI

  Orele de începere:

  19:30

Din arhiva video

a Casei de Cultură

Diagrama

sălii de spectacole
SCENA Casa de Cultura Radauti SALA Casa de Cultura Radauti BALCON Casa de Cultura Radauti

Doriti să fiți la curent cu evenimentele viitoare ? .. Accesați ...

Casa de Cultura – in prezent

Casa Municipala de Cultura Radauti este astazi una din institutiile publice care desfasoara activitati specifice domeniului cultural si are un rol activ in educatia permanenta prin stimularea participarii cetatenilor la viata culturala.

Sediul Casei de Cultura

Casa-de-Cultura-Radauti-exterior-sediu-2016-1

Scurt istoric

Daca ne intoarcem in trecutul destul de zbuciumat si dens al istoriei, ideea infiintarii unui asezamânt de cultura ne duce pâna la inceputul sec. al XIX-lea, perioada in care Radautiul se afla sub stapânire austriaca. in urma dezvoltarii socio-economice a zonei si tinând cont ca populatia de etnie germana si iudaica dispunea de asemenea institutii proprii, in rândul cadrelor didactice se naste dorinta infiintarii unei Case de Cultura.

PARTENERI