Casa de Cultura Radauti

Julie Mayaya in concert la Radauti

2020-02-16 19:30 - 21:30

Julie Mayaya – I love you more than you`ll ever know

Dupa ce a cucerit inimile romanilor prin interpretarile inegalabile de la Vocea Romaniei, Julie Mayaya nu s-a oprit nici o secunda, muncind zilnic pentru a fi in permanenta mai aproape de publicul sau.
In toamna anului trecut si-a lansat primul sau EP - "Haters" , care marcheaza si debutul sau pe latura compozitionala. Genul muzical care sta la baza EP-ului este blues cu puternice influente rock, pop si funk.
Anul acesta Julie Mayaya a ales sa isi sarbatoreasca ziua de nastere marcand momentul cu un concert inedit pe care il va sustine la Casa de Cultura din Radauti, oras de care o leaga multe amintiri si prietenii.
Iar pentru ca in luna februarie este celebrata dragostea, atat de Valentine`s Day cat si de Dragobete, concertul va fi unul centrat in jurul acestei teme: dragostea.
Pe 16 februarie vino impreuna cu persoana iubita sa luati parte la o experienta muzicala unica. "I love you more than you`ll ever know", "Say something", "I`ll take care of you", "Because he makes me smile" sunt doar cateva dintre piesele pe care veti avea ocazia sa le ascultati LIVE 100% in interpretarea lui Julie si a band-ului care o insoteste.

BILETE AICI

Orele de începere:

19:30