Casa de Cultura Radauti

ONE MAN SHOW DORU OCTAVIAN DUMITRU

2021-04-06 19:00 - 21:00

ONE MAN SHOW

DORU OCTAVIAN DUMITRU

prezintă

SHOW DE COMEDIE

 

Vă era dor de simpaticul Doru Octavian Dumitru?

 

El este un One Man Show care îmbie, prin spectacolele sale, la destindere și terapie prin râs.

„Eu cred în comedie şi cred cã râsul este cel care trebuie promovat mereu, pentru cã râsul e cel care ne ţine pe toţi în echilibru!” Doru Octavian Dumitru

Doru Octavian Dumitru, originar din Galați, s-a născut la data de 11 iunie 1956. În ciuda faptului că absolvit Facultatea de Instalații, acesta a lăsat ingineria pentru comedie, numele maestrului atingând apogeul în anii 1990. Format în cadrul festivalurilor studențești (viaţa ca artist și-a început-o la Galaţi, la Teatrul de Revistă „Nae Leonard”, în 1986), comicul român a fost liderul nenumăratelor festivaluri de umor. Iar pentru a deveni un comediant fără cusur, acesta a luat drumul Statelor Unite ale Americii, acolo unde, după cum însuși a afirmat, a învățat de la cei mai buni precum: Billy Crystal sau Whoopie Goldberg.
Un om de calitate, căruia îi place să vadă zâmbete pe fețele oamenilor și se bucură sa audă râsul publicului prezent, reușind, prin temele abordate, să îi surprindă plăcut pe toți cei care vin să petreacă o seară relaxantă alaturi de el.

 

marți, 6 aprilie, ora 19.00

Orele de începere:

19:00