Casa de Cultura Radauti

Klavier Art Duo Festival – editia a II-a

01/12/2018 - 05/12/2018 Toată ziua

1-5 decembrie 2018

A DOUA EDIȚIE A UNICULUI FESTIVAL DE PIAN LA PATRU MÂINI DIN ȚARĂ, "KLAVIER ART DUO" LA RĂDĂUȚI!!!!!!!

În perioada 1 - 5 decembrie, la Casa de Cultură Rădăuți, ne vom bucura împreună de patru seri de spectacol de pian la patru mâini, în care renumite duo-uri pianistice din țară dar și de peste hotare ne vor aduce bucurie în suflet cu măiestria lor!!!!

- SÂMBĂTĂ, 1 decembrie, ora 18.00 - Concert de Ziua Națională a României - "MUZICA ROMÂNEASCĂ ÎN CENTENARUL MARII UNIRI"
Fausta DIMULESCU&Vlad DIMULESCU
Corina RĂDUCANU&Eugen DUMITRESCU

- DUMINICA, 2 decembrie, ORA 18.00 - concertul "FILE DIN POVESTE I "
Fausta DIMULESCU&Vlad DIMULESCU

- MARȚI, 4 decembrie, ora 18.00 - concertul "FILE DIN POVESTE II"
Adriana DOGARIU&Sorin DOGARIU

-MIERCURI, 5 decembrie, ora 18.00 - concertul "ENESCU ÎN CONSTELAȚIA MARILOR CREATORI
Anca VASILE&Alessandro TREBESCHI (Italia)
Corina RĂDUCANU&Eugen DUMITRESCU

Orele de începere: 18:00

Intrarea este LIBERĂ
Vă așteptăm!

Din evenimentele viitoare

 • 30/11/2023 - 03/12/2023 Toată ziua

  30 noiembrie - 03 decembrie 2023

   

  KLAVIER ART DUO FESTIVAL RĂDĂUȚI 2023

   

  Unicul festival de pian la patru mâini din țară - KLAVIER ART DUO FESTIVAL - ajuns la cea de a șaptea ediție, va avea loc anul acesta în perioada 30 noiembrie - 03 decembrie, la Casa de Cultură din Rădăuți. Festivalul aduce în atenția publicului, în cele patru seri de concert, duo-ul pianistic în diferite ipostaze. În prima seară, pe 30 noiembrie, de la ora 18, vor deschide festivalul într-un program inedit intitulat „Înălțimi pe portativ...la patru, șase și opt mâini” duo-urile pianistice Radu TÖRÖK & Fabiani PRCSINA, doi tineri pianiști remarcabili originari din Valea Jiului și duo-ul Corina RĂDUCANU & Eugen DUMITRESCU.  Ziua Națională a României va fi sărbătorită pe 1 decembrie, la ora 18, prin  „Imagini Românești” - un recital de voce și pian la patru mâini, în interpretarea sopranei Valentina DASCĂLU și a duo-ului Corina RĂDUCANU & Eugen DUMITRESCU. Invitații serii de sâmbătă, 2 decembrie, sunt soliștii Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” Chișinău – Anatolie LAPICUS și Iurie MAHOVICI. De la ora 18, vă vor purta „În ritmuri de dans” pe scena Casei de Cultură. Ultima seară a festivalului prezintă, de la ora 19,  „Vremea Colindelor” - concertul corului mixt „Ricercare” al Universității Naționale de Muzică din București, dirijor lect. univ. dr. Florian COSTEA, alături de duo-ul pianistic Corina RĂDUCANU și Eugen DUMITRESCU. Noutatea ediție o reprezintă rezidența artistică a compozitorului Marius SIRETEANU, ale cărui lucrări vor putea fi ascultate pe perioada festivalului, câteva în primă audiție. Prezentare întregului festival va fi realizată de muzicologul Loredana BALTAZAR.

  Intrarea la concerte este liberă, în limita locurilor disponibile.

  Festivalul este organizat de Primăria Rădăuți, Casa de Cultură Rădăuți și Asociația Klavier ART, în parteneriat cu Sindicatul Învățământ Rădăuți și sponsorizat de EUROTEHNIC SRL, Atlantis Gold, GoblenArt și Casa Vatra.

  Director Festival: Ovidiu FOCA

  Director artistic: Eugen DUMITRESCU

  Orele de începere: vedeți afișul

  Intrarea liberă