Casa de Cultura Radauti

Martisoare muzicale 2024

07/03/2024 18:00 - 20:00

Mărțișoare Muzicale 2024

VĂ AȘTEPTĂM LA TEATRU!
Primarul municipiului Rădăuți, dl. Bogdan-Andrei Loghin, alături de Consiliul Local Rădăuți, vă invită să sărbătoriți frumusețea, puterea, grația și rolul esențial al femeilor în societate, prin două spectacole de excepție dedicate lor, pe 7 și 8 Martie.
Joi, 7 martie, Orchestra „Florile Bucovinei” a Casei municipale de Cultură vă invită, începând cu ora 18.00, la a VII-a ediție a concertului „Mărțișoare Muzicale”. Sub bagheta dirijorului Adrian Șerban, instrumentiștii și soliștii vă vor aminti de piese celebre dedicate femeilor.
Vineri, 8 Martie, într-o zi specială, dedicată lor - Ziua Internațională a Femeii, dincolo de flori și alte daruri, actorii Teatrului “Cupidon” ne vor ajuta să oferim partenerelor noastre un zâmbet.
Veniți din localitatea înfrățită Drochia, din Republica Moldova, actorii conduși de regizorul Petru Ababei vor pune în scenă trei scenete, care ne vor aminti că „Uneori viața-i o comedie”. Indiferent de vârstă sau domeniu de activitate, vă invităm să vă alăturați sărbătoririi acestei zile speciale și să onorăm contribuția semnificativă a femeilor în comunitatea noastră și lumea întreagă.
DATA / ORA
07.03.2024 ora 18.00
Orele de începere:

18:00

Intrarea este LIBERĂ !

Din evenimentele viitoare

 • 19/05/2024 18:00 - 19/05/2024 19:00

  Magic Revolution Show la Rădăuți

  #MagicRevolutionShow ajunge pentru prima dată în orașul tău cu un spectacol de excepție, după succesul extraordinar #DuelulMagicienilor ,,PRIMUL SPECTACOL DIN ROMÂNIA CU 3 MAGICIENI PE SCENĂ" continuând cu spectacolul de excepție cu ,, ARTIȘTI DIN REPUBLICA MOLDOVA CHIȘINĂU" organizat in premiera în România vă invităm la noul show ,,CREDE IN MAGIE" spectacol de Teatru, Magie și Comedie!

  Magicianul Mario, Andrei Andronachi și Omul Balon ,, SPIDERMAN " vă dau întâlnire la cel mai complex spectacol de Magie & Divertisment din România, în care veți lua parte la apariții spectaculoase de porumbei si iepurași, numerele de prestidigitație si iluzionism vor fi din cele mai bune și nemaivăzute până în prezent.

  Efectele speciale și iluziile de scenă vor face senzație printre copiii și adulții ce vor asista la numere de Apariții & Dispariții misterioase la comanda Magicianului, Evadări din sacul magic, Levitație, inelele spațiale și multe alte surprize.

  Veți râde până la lacrimi în compania artiștilor, 1 oră de distracție și voie bună.

  Un spectacol interactiv pentru întreaga familie!!!

  Vino să înveți si puțină magie, te așteaptă si un atelier de magie în care poți învăța trucuri și cumpăra aparate de magie pentru acasă să îți distrezi prietenii și colegii.

  Pret bilet întreg: 40 lei adult / 30 lei copil
  Pret bilet redus 10 lei (doar cu flyerul) 30 lei adult / 20 lei copil

  Rezervări în (primele rânduri) - rezervă rând, loc si număr și le ai asigurate.
  Biletele cu reducere doar fizic de la sala de spectacole înainte cu 2 ore de spectacol.

  Info: 0752164457

  BILETE: https://www.blt.ro/magic-revolution-show-events.html

  TOȚI COPIII VOR PRIMI CÂTE O CARTE MAGICĂ CADOU !!!

  Te așteaptă și o tombolă în care poți câștiga trucuri de magie !

  "Magia este o artă și arta o facem noi"

   

  DATA / ORA
  19.05.2024 ora 18.00