Casa de Cultura Radauti

Muzică și Istorie în Țara Fagilor

27/09/2023 - 01/10/2023 Toată ziua

27 septembrie - 1 octombrie 2023

În perioada 27 septembrie-1 octombrie 2023 vor avea loc, la Rădăuți, șase evenimente culturale organizate în cadrul proiectului „Muzică și Istorie în Țara Fagilor”, proiect cultural cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) și este organizat de către Casa de Cultură a Municipiului Rădăuți, având ca parteneri: Herghelia Rădăuți, Judecătoria Rădăuți, Sinagoga Mare Rădăuți - Asociația Comunitatea Evreilor Rădăuți, Muzeul Etnografic „Samuil și Eugenia Ioneț”, fiind susținut de Expo Moto Bucovina și Primăria Municipiului Rădăuți.

Proiectul va reprezenta un maraton muzical prezentat în edificii istorice și neconvenționale ale Rădăuțiului: Casa de Cultură Rădăuți, Muzeul Etnografic „Samuil și Eugenia Ioneț”, Templul Mare Evreiesc din Rădăuți, Hipodromul Hergheliei Rădăuți, Judecătoria Rădăuți și Expo Moto Bucovina.

În formatul său inedit, proiectul își propune să valorifice artiști locali și artiști de renume care vor aborda genuri muzicale diverse: muzică veche, muzică clasică, blues, tango, muzică pop și folclor. Vor fi prezentate formule camerale rar întâlnite în zonă: voce, muzicuță și chitară; ansamblu de muzică veche cu instrumente de epocă; pian la șase și opt mâini; vioară și chitară.

Prin intermediul evenimentelor organizate se dorește facilitarea accesului la cultură, muzică, istorie și arhitectură atât pentru tineri, dar și pentru publicul larg, cât și promovarea mai multor genuri muzicale.

Accesul la toate evenimentele va fi gratuit!

Vă invităm să vă alăturați evenimentelor culturale ce vor fi organizate în perioada următoare!

Ore de începere:

a se vedea afișul

INTRAREA ESTE LIBERĂ
Vă așteptăm!

Din evenimentele viitoare

 • 19/05/2024 18:00 - 19/05/2024 19:00

  Magic Revolution Show la Rădăuți

  #MagicRevolutionShow ajunge pentru prima dată în orașul tău cu un spectacol de excepție, după succesul extraordinar #DuelulMagicienilor ,,PRIMUL SPECTACOL DIN ROMÂNIA CU 3 MAGICIENI PE SCENĂ" continuând cu spectacolul de excepție cu ,, ARTIȘTI DIN REPUBLICA MOLDOVA CHIȘINĂU" organizat in premiera în România vă invităm la noul show ,,CREDE IN MAGIE" spectacol de Teatru, Magie și Comedie!

  Magicianul Mario, Andrei Andronachi și Omul Balon ,, SPIDERMAN " vă dau întâlnire la cel mai complex spectacol de Magie & Divertisment din România, în care veți lua parte la apariții spectaculoase de porumbei si iepurași, numerele de prestidigitație si iluzionism vor fi din cele mai bune și nemaivăzute până în prezent.

  Efectele speciale și iluziile de scenă vor face senzație printre copiii și adulții ce vor asista la numere de Apariții & Dispariții misterioase la comanda Magicianului, Evadări din sacul magic, Levitație, inelele spațiale și multe alte surprize.

  Veți râde până la lacrimi în compania artiștilor, 1 oră de distracție și voie bună.

  Un spectacol interactiv pentru întreaga familie!!!

  Vino să înveți si puțină magie, te așteaptă si un atelier de magie în care poți învăța trucuri și cumpăra aparate de magie pentru acasă să îți distrezi prietenii și colegii.

  Pret bilet întreg: 40 lei adult / 30 lei copil
  Pret bilet redus 10 lei (doar cu flyerul) 30 lei adult / 20 lei copil

  Rezervări în (primele rânduri) - rezervă rând, loc si număr și le ai asigurate.
  Biletele cu reducere doar fizic de la sala de spectacole înainte cu 2 ore de spectacol.

  Info: 0752164457

  BILETE: https://www.blt.ro/magic-revolution-show-events.html

  TOȚI COPIII VOR PRIMI CÂTE O CARTE MAGICĂ CADOU !!!

  Te așteaptă și o tombolă în care poți câștiga trucuri de magie !

  "Magia este o artă și arta o facem noi"

   

  DATA / ORA
  19.05.2024 ora 18.00