Casa de Cultura Radauti

Ofranda la poalele Crucii – 2024

Ofrandă la poalele Crucii 2024

Sunetul muzicii sacre se va îmbina armonios cu lumina blândă a vocilor celor care vor realiza o atmosferă de solemnitate aducând, în semn de recunoștință, 𝐎𝐟𝐫𝐚𝐧𝐝𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐏𝐨𝐚𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐫𝐮𝐜𝐢𝐢.

Sala Casei de Cultură își primește publicul pentru a participa la 𝐶𝑜𝑛𝑐𝑒𝑟𝑡𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑚𝑢𝑧𝑖𝑐𝑎̆ 𝑐𝑜𝑟𝑎𝑙𝑎̆ 𝑟𝑒𝑙𝑖𝑔𝑖𝑜𝑎𝑠𝑎̆ ,,𝐎𝐟𝐫𝐚𝐧𝐝𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐏𝐨𝐚𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐫𝐮𝐜𝐢𝐢”, ajuns la cea de a XV-a ediție, joi, 𝟐𝟓 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, începând cu 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖!

Vă invităm să vă bucurați de melosul tradițional al acestei perioade împreună cu membrii corurilor participante, parcurgând împreună o călătorie emoționantă către înțelegerea și prețuirea semnificației perioadei premergătoare Paștelui!

Orele de începere:

18:00

Intrarea libera!

 

Din evenimentele viitoare

 • 19/05/2024 18:00 - 19/05/2024 19:00

  Magic Revolution Show la Rădăuți

  #MagicRevolutionShow ajunge pentru prima dată în orașul tău cu un spectacol de excepție, după succesul extraordinar #DuelulMagicienilor ,,PRIMUL SPECTACOL DIN ROMÂNIA CU 3 MAGICIENI PE SCENĂ" continuând cu spectacolul de excepție cu ,, ARTIȘTI DIN REPUBLICA MOLDOVA CHIȘINĂU" organizat in premiera în România vă invităm la noul show ,,CREDE IN MAGIE" spectacol de Teatru, Magie și Comedie!

  Magicianul Mario, Andrei Andronachi și Omul Balon ,, SPIDERMAN " vă dau întâlnire la cel mai complex spectacol de Magie & Divertisment din România, în care veți lua parte la apariții spectaculoase de porumbei si iepurași, numerele de prestidigitație si iluzionism vor fi din cele mai bune și nemaivăzute până în prezent.

  Efectele speciale și iluziile de scenă vor face senzație printre copiii și adulții ce vor asista la numere de Apariții & Dispariții misterioase la comanda Magicianului, Evadări din sacul magic, Levitație, inelele spațiale și multe alte surprize.

  Veți râde până la lacrimi în compania artiștilor, 1 oră de distracție și voie bună.

  Un spectacol interactiv pentru întreaga familie!!!

  Vino să înveți si puțină magie, te așteaptă si un atelier de magie în care poți învăța trucuri și cumpăra aparate de magie pentru acasă să îți distrezi prietenii și colegii.

  Pret bilet întreg: 40 lei adult / 30 lei copil
  Pret bilet redus 10 lei (doar cu flyerul) 30 lei adult / 20 lei copil

  Rezervări în (primele rânduri) - rezervă rând, loc si număr și le ai asigurate.
  Biletele cu reducere doar fizic de la sala de spectacole înainte cu 2 ore de spectacol.

  Info: 0752164457

  BILETE: https://www.blt.ro/magic-revolution-show-events.html

  TOȚI COPIII VOR PRIMI CÂTE O CARTE MAGICĂ CADOU !!!

  Te așteaptă și o tombolă în care poți câștiga trucuri de magie !

  "Magia este o artă și arta o facem noi"

   

  DATA / ORA
  19.05.2024 ora 18.00