Casa de Cultura Radauti

Spirit, sunet și culoare

15/01/2023 - 24/01/2023 Toată ziua

15-24 ianuarie 2023

În perioada 15-24 ianuarie 2023 vor avea loc, la Rădăuți, șapte evenimente culturale organizate în cadrul proiectului ,,𝑺𝒑𝒊𝒓𝒊𝒕, 𝑺𝒖𝒏𝒆𝒕 𝒔̦𝒊 𝑪𝒖𝒍𝒐𝒂𝒓𝒆”, proiect cultural finanțat de către Ministerul Culturii, organizat de către Casa de Cultură a Municipiului Rădăuți, Primăria Municipiului Rădăuți, în parteneriat cu: Asociația Klavier Art, Școala Gimnazială ,,Regina Elisabeta”, Colegiul Tehnic Rădăuți, Colegiul Național ,,Eudoxiu Hurmuzachi Rădăuți și SC Dans Aliment.
Proiectul dorește să celebreze 𝑍𝑖𝑢𝑎 𝐶𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑖𝑖 𝑁𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑒, prin intermediul unui festival cultural, menit să atragă tinerii și societatea civilă din municipiul Rădăuți, dar și din întreaga Bucovină către cultura românească, parte a patrimoniului cultural universal.
În formatul său inedit, proiectul își propune să valorifice artiști locali și artiști de renume din România și din Republica Moldova într-un dialog sincretic al artelor: muzică, literatură, pictură și film documentar, prin invitarea publicului larg în spațiile de concert convenționale, dar și cele neconvenționale.
Prin prezentarea literaturii române clasice și contemporane, a muzicii compozitorilor români și a creației artistico-plastice a artiștilor bucovineni, cât și prin prezentarea unui film documentar românesc, se doresc formarea și atragerea, în special a publicului tânăr, către operele culturale ale artiștilor români, puse în valoare de către artiști contemporani, accesul la toate evenimentele fiind gratuit.
Vă invităm să vă alăturați evenimentelor culturale organizate în perioada următoare!

Related upcoming events

 • 04/03/2023 19:00 - 04/03/2023 21:00

  Tudor Gheorghe

  Cel ce gândește singur

  Sâmbătă, 4 martie 2023

  ora 19.00

  la CASA DE CULTURĂ RĂDĂUȚI

  TUDOR GHEORGHE DIN NOU LA RĂDĂUȚI!!!!!

  Sâmbătă, 4 martie 2023, ora 19.00, la Casa de Cultură Rădăuți, maestrul Tudor Gheorghe, împreună cu Corul și Orchestra Concertino, sub conducerea lui Marius Hristescu, va susține un concert extraordinar, intitulat CEL CE GÂNDEȘTE SINGUR!

  Prețul unic al biletului este de 120 de lei.

  Biletele vor fi puse în vânzare la Casa de Cultură Rădăuți începând cu ziua de 3 februarie 2023, ora 09.00.
  ATENȚIE!!!!! Nu se fac rezervări telefonice! Se va merge pe principiul ,,primul venit-primul servit”, pentru a evita discuții și interpretări eronate!

  Orele de începere:

  19:00

  Preț bilet: 120 lei

  preț unic!

  Orele de începere:

  19:00

  Vă așteptăm !