Casa de Cultura Radauti

WARBOY – Proiecție în prezența echipei la Casa de Cultură Rădăuți

13/01/2024 16:00 - 19:00
Caravana cinematografică WARBOY continuă cu proiecții în prezența regizorului Marian Crișan și a actorului din rolul principal la Rădăuți.
Sâmbătă, 13 ianuarie,
vă invităm să vedeți
WARBOY - cel mai nou film semnat de Marian Crișan,
într-o proiecție specială la Casa de Cultură din Rădăuți.
La proiecția care va începe la ora 16:00
vor fi prezenți regizorul Marian Crișan și actorul Daniel Bâliș.
Sinopsis:
Toamna anului 1944, cel De-al Doilea Război Mondial se apropie de final.
Încercând să salveze cei doi cai ai familiei, un adolescent pornește într-o călătorie inițiatică
traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni.

„WARBOY este despre un adolescent prin ochii căruia vedem finalul celui de-al Doilea Război Mondial, mai exact toamna anului 1944. Băiatul încearcă să salveze cei doi cai ai familiei pornind cu ei într-o călătorie inițiatică, traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni. Filmul poate fi numit <un film de război> sau <film pentru copii>, ce m-a atras cel mai mult la acest proiect, atunci când l-am conceput, au fost elementele de western pe care m-am bucurat să le pot aduce pe marele ecran.” mărturisește regizorul.
Trailerul filmului distribuit de Rova Film poate fi văzut pe: https://youtu.be/18VtyKEmn7w
Daniel Bâliș, Reginald Ammons, Ovidiu Crișan, Adina Iftime, Ion Bechet, Dan Chiorean sunt actorii ce joacă în WARBOY – cel de-al cincilea lungmetraj al regizorului cunoscut deja publicului larg pentru Morgen, Rocker, Orizont sau Berliner, dar și pentru miniseria produsă de HBO România - Valea Mută.
Scenariul este semnat de Marian Crișan, directorul de imagine al filmului este Adrian Pădurețu, scenografia îi aparține Simonei Pădurețu, costumele Danei Păpăruz, iar montajul lui Tudor Pojoni. Muzica filmului este semnată de Alin Zăbrăuțeanu și Călin Torsan, sunetul de Alin Zăbrăuțeanu, Alexandru Dumitru și Mihai Bogos, iar afișul este desenat de Alex Tamba.
WARBOY este realizat cu sprijinul CNC România, CNC Republica Moldova, Cinema City, Happy Cinema, în colaborare cu Televiziunea Română și este o producție Rova Film, în coproducție cu Chainsaw Europe, Forest Film și Parmis.
Mai multe despre film și program găsiți pe: https://warboy.rovafilm.ro și pe paginile de Facebook: https://www.facebook.com/FilmulWarboy și Instagram: https://www.instagram.com/filmulwarboy ale filmului.

DATA / ORA
13.01.2024 ora 16.00

TRAILER FILM:

 

FB :